top of page

BEDRIJFSWAGENS

AFSPRAAK MAKEN

Een nieuwe of gebruikte bestelbus? Een speciale bedrijfswagen? Met of zonder bedrijfswageninrichting?

JAMES Autoservice Lisserbroek is dé bedrijfswagen specialist van de Bollenstreek. Wij leveren alle merken bestelauto's, waaronder ook elektrisch aangedreven, nieuw of occasion. De bestelauto's worden gebruiksklaar opgeleverd, desgewenst met uw logo en belettering er al op en een volledig inrichting in de auto. 

Voor de inrichting maken wij gebruik van Sortimo bedrijfswageninrichting. Veel innovatieve ideeën van Sortimo zijn intussen de standaard in de markt. Sortimo heeft in samenwerking met alle Europese merken bedrijfswagens een pasklare inrichting voor hun modellen ontworpen. Ook biedt Sortimo specifieke bedrijfswageninrichtingen per beroepsgroep, zoals schilders en timmerlieden. In 1994 was Sortimo de eerste in de industrie met een DIN en ISO 9001 certificaat.

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

AFSPRAAK MAKEN

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

Maandag t/m vrijdag:

van 08.00 tot 17.00 uur

 james autoservice lisserbroek logo

OPENINGSTIJDEN

AUTOBANDEN

Kies zelf uw band en bereken online de prijs. Scherpe tarieven en snelle service. Ook opslag van winterbanden én levering van velgen.

klik hier voor alle banden >>

bandenactie  james autoservice lisserbroek
win je factuurbedrag terug bij  james autoservice lisserbroek

WIN JOUW FACTUUR TERUG

Het bedrag van uw auto onderhoud terug krijgen? Bij JAMES kan het! Elke maand selecteert onze notaris één factuur die we terug betalen!

rijgarantie  james autoservice lisserbroek

JAMES RIJGARANTIE

Er kan altijd iets gebeuren waardoor je niet meer verder kunt. Voor al die gevallen is er de JAMES Rijgarantie: dag en nacht direct hulp bij autopech. De Rijgarantie kunt u gemakkelijk afsluiten bij JAMES Lisserbroek.

bottom of page