top of page

WASSTRAAT

AFSPRAAK MAKEN

Wat is er nu fijner dan een schone, blinkende auto. Het ziet er niet alleen fijn uit, het helpt ook nog eens de levensduur van de lak te verlengen!

Bij James Autoservice Lisserbroek hebben we een prachtige wasstraat staan. En geheel in de stijl van James komt u uw auto brengen en zorgen wij er voor dat hij weer helemaal schoon wordt terwijl u onder het genot van een drankje lekker kunt relaxen. 

Uiteraard kunnen we het autowassen ook combineren als u hier toch bent voor een onderhoudsbeurt of bandenwissel. Gemak dient de mens!

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

AFSPRAAK MAKEN

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

Maandag t/m vrijdag:

van 08.00 tot 17.00 uur

OPENINGSTIJDEN

 james autoservice lisserbroek logo

AUTOBANDEN

Kies zelf uw band en bereken online de prijs. Scherpe tarieven en snelle service. Ook opslag van winterbanden én levering van velgen.

klik hier voor alle banden >>

autobandenactie  james autoservice lisserbroek
win je factuurbedrag terug bij  james autoservice lisserbroek

WIN JOUW FACTUUR TERUG

Het bedrag van uw auto onderhoud terug krijgen? Bij JAMES kan het! Elke maand selecteert onze notaris één factuur die we terug betalen!

rijgarantie  james autoservice lisserbroek

JAMES RIJGARANTIE

Er kan altijd iets gebeuren waardoor je niet meer verder kunt. Voor al die gevallen is er de JAMES Rijgarantie: dag en nacht direct hulp bij autopech. De Rijgarantie kunt u gemakkelijk afsluiten bij JAMES Lisserbroek.

bottom of page