top of page

ONDERHOUD

AFSPRAAK MAKEN

Ook na aankoop van een auto of het afsluiten van een leasecontract bent u aan het goede adres bij JAMES Autoservice Lisserbroek. In onze werkplaats kunt u terecht voor het onderhoud en reparaties aan uw auto. Geen zorgen, ook tijdens onderhoud en reparatie aan uw auto regelen wij dat je mobiel blijft. 

Groot en klein onderhoud 

Onderhoud zorgt voor het beste behoud van uw auto. Wij raden u daarom aan periodiek de auto een onderhoudsbeurt te gunnen. We starten iedere onderhoudsbeurt met een diagnose. Bij een kleine onderhoudsbeurt controleren onze monteurs op aantal essentiële punten zoals de bandenspanning, lampen, ruitenwissers en vloeistoffen. Een grote onderhoudsbeurt bestaat uit het checken van ruim 80(!) punten.

De controlepunten voor zowel de kleine als grote beurt worden voorgeschreven door de autofabrikant, dus we controleren altijd op punten die relevant zijn. Het bijvullen van vloeistoffen is inbegrepen bij onze onderhoudsbeurten. Voor het eventueel vervangen van onderdelen brengen wij u altijd vooraf op de hoogte.

Auto reparatie
Reparatie nodig? Wij controleren we eerst de auto en geven dan een offerte af, voordat we de reparatie gaan oplossen. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Als we tijdens de werkzaamheden meerwerk tegen komen, bellen we altijd eerst voor we ermee aan de slag gaan. 

Autosleutel kwijt? Extra autosleutel nodig?
Wij hebben een apparaat waarmee sleutels zogenaamd ingeleerd worden. Een nieuwe autosleutel is snel geregeld! Naar de dealer gaan, is dus niet meer nodig. Met dit apparaat is het inleren van een trekhaak ook mogelijk. 

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

AFSPRAAK MAKEN

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag:

van 08.00 tot 17.00 uur

 james autoservice lisserbroek logo

AUTOBANDEN

Kies zelf uw band en bereken online de prijs. Scherpe tarieven en snelle service. Ook opslag van winterbanden én levering van velgen.

klik hier voor alle banden >>

 james autoservice lisserbroek bandenactie
win je factuurbedrag terug  james autoservice lisserbroek

WIN JOUW FACTUUR TERUG

Het bedrag van uw auto onderhoud terug krijgen? Bij JAMES kan het! Elke maand selecteert onze notaris één factuur die we terug betalen!

rijgarantie  james autoservice lisserbroek

JAMES RIJGARANTIE

Er kan altijd iets gebeuren waardoor je niet meer verder kunt. Voor al die gevallen is er de JAMES Rijgarantie: dag en nacht direct hulp bij autopech. De Rijgarantie kunt u gemakkelijk afsluiten bij JAMES Lisserbroek.

bottom of page