top of page

APK

AFSPRAAK MAKEN

Is het weer tijd voor de APK? Hiervoor kun je terecht bij JAMES Autoservice Lisserbroek. Je kunt makkelijk en snel een online afspraak maken.

BEVORDERING VERKEERSVEILIGHEID EN BESCHERMING MILIEU

De APK is wettelijk verplicht om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Het staat los van het standaard auto-onderhoud. Het is daarom belangrijk om te weten of/ en wanneer jouw auto gekeurd moet worden.

Zonder geldige APK mag je niet autorijden, dan kun je een boete krijgen van het RDW of de politie. Als je een ongeluk krijgt met een voertuig zonder APK, dan keert de verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit. Het is dus belangrijk om te weten wanneer jouw auto APK moet hebben.

OP WELKE PUNTEN WORDT DE AUTO BEOORDEELD

Tijdens een APK let onze keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast worden de uitlaatgassen getest.

APK CHECKLIST

Je kan je voorbereiden op de aankomende APK door bijvoorbeeld eens te kijken naar:

  • Controleer de banden op scheuren en profieldiepte.

  • Controleer de verlichting van uw auto.

  • Werkt de claxon?

  • Controleer de handrem.

  • Controleer de vloeistoffen.

  • Branden er geen lichtjes op het dashboard?

  • Reparatie auto met kinderen

 

MEER WETEN OVER DE KEURINGSEISEN

Afhankelijk van de toelatingsdatum en het brandstoftype moet uw auto vanaf het derde of vierde levensjaar een APK ondergaan. Uw auto wordt gekeurd door onze monteurs op een aantal verplichte punten, o.a. remmen en verlichting. De APK is een momentopname en slechts een controle, zonder uw toestemming voeren we dan ook geen onderhoudswerkzaamheden uit. Als uw auto door de APK gekomen is, geeft dit echter geen garantie op een jaar zonder onderhoud.

Haal- en brengservice & vervangend vervoer
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw auto te brengen naar onze werkplaats in Lisserbroek, dan is dat geen probleem. Wij halen graag uw auto op de gewenste locatie op en brengen deze naderhand weer terug. Vanzelfsprekend regelen wij ook vervangend vervoer.

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

AFSPRAAK MAKEN

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

Maandag t/m vrijdag:

van 08.00 tot 17.00 uur

OPENINGSTIJDEN

 james autoservice lisserbroek logo

AUTOBANDEN

Kies zelf uw band en bereken online de prijs. Scherpe tarieven en snelle service. Ook opslag van winterbanden én levering van velgen.

klik hier voor alle banden >>

bandenactie  james autoservice lisserbroek
win je factuurbedrag terug bij  james autoservice lisserbroek

WIN JOUW FACTUUR TERUG

Het bedrag van uw auto onderhoud terug krijgen? Bij JAMES kan het! Elke maand selecteert onze notaris één factuur die we terug betalen!

rijgarantie  james autoservice lisserbroek

JAMES RIJGARANTIE

Er kan altijd iets gebeuren waardoor je niet meer verder kunt. Voor al die gevallen is er de JAMES Rijgarantie: dag en nacht direct hulp bij autopech. De Rijgarantie kunt u gemakkelijk afsluiten bij JAMES Lisserbroek.

bottom of page