top of page

OVER JAMES LISSERBROEK

Uw mobiliteit is onze specialiteit! JAMES Autoservice Lisserbroek staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. 

Wij leveren, onderhouden en repareren alle merken auto's, van gezinsauto tot bedrijfsbus, van camper tot de auto uw partner. Ook kunt u bij ons terecht voor leasings- en financieringsmogelijkheden én voor reparatie van uw zakelijke (bedrijfs) auto.

 

Kunt u uw droomauto niet in onze voorraad vinden? Geen paniek, wij helpen u graag met zoeken. Maak uw wensen kenbaar en wij gaan in ons netwerk op zoek naar uw droomauto. 

Wij zijn een no-nonsense bedrijf en hebben passie voor ons werk.

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, services, auto’s en acties? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram

JAMES_logo_portrait_GROEN_wit.jpg

WIJ STAAN
PERSOONLIJK

GARANT VOOR

EEN PERFECTE

SERVICE!

AUTOBANDEN

Kies zelf uw band en bereken online de prijs. Scherpe tarieven en snelle service. Ook opslag van winterbanden én levering van velgen.

klik hier voor alle banden >>

james-beelden-website-bandenactie.jpg
james-beelden-website-factuurbedrag.jpg

WIN JOUW FACTUUR TERUG

Het bedrag van uw auto onderhoud terug krijgen? Bij JAMES kan het! Elke maand selecteert onze notaris één factuur die we terug betalen!

james-rijgarantie.jpg

JAMES RIJGARANTIE

Er kan altijd iets gebeuren waardoor je niet meer verder kunt. Voor al die gevallen is er de JAMES Rijgarantie: dag en nacht direct hulp bij autopech. De Rijgarantie kunt u gemakkelijk afsluiten bij JAMES Lisserbroek.

bottom of page