top of page

AUTOBEDRIJF NIEUW-VENNEP

ford onderhoud met fabrieksgarantie  james autoservice lisserbroek

HOEWEL NIET IN NIEUW-VENNEP GEVESTIGD, WEL HEEL DICHTBIJ! 

JAMES Autoservice Lisserbroek is een gecertificeerd autobedrijf gespecialiseerd in o.a. het onderhoud aan alle merken auto's. Of het nu gaat om een personenauto, bedrijfsbus, bestelbus, JAMES draait er zijn hand niet voor om.  Zo kunnen wij de APK verzorgen, alle onderhoudsbeurten volgens fabriekspecificaties, autobanden, zowel zomerbanden, winterbanden maar ook all-weather banden leveren en monteren (waarbij wij gratis uw banden opslaan in ons speciale bandenhotel). De airco kunnen we ook controleren, zo blijft de airco het goed doen en komen er geen nare luchtjes in de auto.   


GRATIS HAAL- EN BRENGSERVICE 

Hadden we al verteld dat we uw auto komen halen én brengen? Gemak dient de mens. Sterker nog, we wassen hem ook nog netjes.   


DEALER GARAGE 

Nee, wij zijn geen officiële dealer maar het wij kunnen net als uw auto volledig servicen, of u nu privé of zakelijke (lease) de auto gebruikt. En alles met behoud van de volledige garantie. Dus kom met uw auto naar JAMES Autoservice Lisserbroek en neem de proef op de som!  


HET ALTERNATIEF  

Waarom helemaal naar een garage rijden als uw auto gehaald- en gebracht wordt door JAMES Lisserbroek. Voor ALLE MERKEN dé garage in de Bollenstreek.

AFSPRAAK MAKEN

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

AFSPRAAK MAKEN

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag:

van 08.00 tot 17.00 uur

 james autoservice lisserbroek logo

Auto onderhoud Nieuw-Vennep, Autobedrijf Nieuw-Vennep, Auto onderhoud met fabrieksgarantie, Gratis haal- & breng service

bottom of page