top of page

AUTOVERHUUR NIEUW-VENNEP

Een auto huren vlakbij Nieuw-Vennep was nog nooit zo dichtbij!

Eindelijk dat weekendje weg? Of gewoon langs bij familie? Of aan grotere auto nodig voor de vakantie? Bij onze partner Oscar Autoverhuur in Lisserbroek kunt u alle soorten en maten auto's huren! U kunt kiezen uit een ruim assortiment personenauto's, SUV's, stationwagens en bestelbusjes (bedrijfsauto's).

 

Heeft u haast? Last-minute huren? Het kan allemaal! Bovendien gemakkelijk via de A44 en N206 en het openbaar vervoer bereikbaar. 

ONZE BELOFTEN AAN U!

  1. Alle prijzen zijn ALL-IN, geen onverwachte tegenvallers!

  2. Met één belletje of mailtje auto reserveren (ook last-minute)

  3. Makkelijk inleveren

  4. Scherpe tarieven

  5. Altijd jonge & schone auto!

ALTIJD DICHTBIJ

Met 3 vestigingen in de randstad kunt u bij Beelen Mobility altijd terecht voor de ideale huurauto. Elektrische auto huren? Of juist een bestelbus huren? We hebben ze allemaal en ook alle vormen er tussen in.
Scherpe tarieven en snelle service!

Oscar-autoverhuur-lisserbroek_.jpg

AFSPRAAK MAKEN

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

BEKIJK DE HUURAUTO's

Bel of mail ons uw wensen en wij regelen de perfecte auto voor u.

JAMES_logo_portrait_GROEN_wit.jpg

ONTDEK NEDERLAND

Lekker er op uit in eigen land? Wij hebben de perfecte vakantieauto voor u. Een grote stationwagen voor het hele gezin of juist een kleine auto voor de steden. U zegt het maar!

james-autoverhuur-lisserbroek-vakantie-a

FLEXIBEL AUTO HUREN

Of u nu last-minute voor één dag wil huren, of voor meerdere weken. Bij een huurperiode langer dan 3 weken komen wij de auto bij u afleveren en we halen hem ook weer op!

james-autoverhuur-lisserbroek-flexibel-a

ZAKELIJK AUTO HUREN

Tijdelijk een auto nodig voor uw personeel? Extra busjes nodig voor een grote opdracht? Ook voor uw bedrijf hebben wij de perfecte huuroplossing of short-lease.

james-autoverhuur-lisserbroek-bestelauto

AUTO HUREN IN LISSE, LISSERBROEK, NIEUW-VENNEP, BEINSDORP, SASSENHEIM, VOORHOUT, HILLEGOM, ABENESS OFWEL DE HELEBOLLENSTREEK

WILT U EEN AUTO HUREN? OF EEN BESTELBUS HUREN? OF ZELFS EEN ELEKTRISCHE AUTO HUREN? DAT KAN ALLEMAAL BIJ JAMES AUTOSERVICE LISSERBROEK. GOEDKOOP, SNEL EN GEMAKKELIJK.

AFSPRAAK MAKEN

Maak meteen een afspraak

voor onderhoud, APK of banden.

bottom of page